top of page

Minkälainen on hyvä verkkokurssi?

Verkkokurssi sopii monenlaisiin tilanteisiin. Sisältö, kohderyhmä ja tavoitteet vaikuttavat siihen, kuinka kurssi kannattaa toteuttaa.

Onnistuneen verkkokoulutuksen tunnistaa tuloksista: osallistujat omaksuvat toivotun tiedon tai taidon. Tämä vaatii kuitenkin monien palikoiden loksahtamista paikoilleen, eikä yhtä reseptiä onnistuneeseen verkkokurssiin ole. Räätälöimme koulutukset organisaationne ja kohdeyleisönne tarpeisiin. 

 

Ixirin kanssa yhteistyössä toteuttamanne koulutus on aina:

 

  • ​Tiivis. Osallistujan aika on kultaa. Oppiminen on tehokkainta, kun turhat rönsyt on siivottu pois. Me löydämme sisällöstänne ydinasiat ja kiteytämme ne koulutuksen muotoon. Ixirin asiantuntijat ovat tiivistämisen ammattilaisia.

  • Selkeä. Olipa aihe mikä tahansa kosmologiasta partakoneen käyttöohjeisiin, voitte luottaa siihen, että sisältö tarjoillaan sujuvasti jäsenneltynä. Asiantuntijamme pureskelevat aiheen pedagogisesti linjakkaaksi paketiksi, ja ammattilaiset syynäävät pilkut paikoilleen.

  • Koukuttava. Jos kurssi on tylsä, se jää kesken. Kohdeyleisöllenne Ixirin toteuttama verkkokurssi on kuin hyvä romaani: siinä on juoni ja käänteitä, jotka haastavat sopivasti, herättävät ajatuksia ja pitävät osallistujan kiinnostuksen yllä koulutuksen loppuun asti.

  • Toimiva. Teknologia tarjoaa upeita välineitä verkko-oppimiseen. Meidän avullamme organisaationne pysyy kärryillä alan kehityksessä. Ixirin toteuttamalla kurssilla osallistuja nauttii toimivasta tekniikasta ilman turhaa kikkailua.

Yhteistyömme tuloksena on teidän asiantuntemukseenne pohjaava koulutus, jonka yleisönne haluaa suorittaa loppuun.

Ota yhteyttä, ja selvitetään, minkälainen on hyvä verkkokoulutus juuri teidän tarpeisiinne.

Etsitään teille paras ratkaisu.

Tutustu Ixirin toteuttamiin kursseihin.

logo-78283-1.png

MOOC arkkitehtuurista
Aalto-yliopistolle

FIME-suomi-lapinakyva.png
LOGO-IRF-SAATIO-ORIZZONTALE-BLU.png

Verkkokurssi islamista

FIMElle ja Helsingin yliopistolle

Antiikin historiaa verkossa

Suomen Rooman-instituutille

Varaa aika etätapaamiseen
niin jutellaan lisää.

bottom of page