Moorish Patterned Wall Decoration Segovia Spain.jpg

Verkkokoulutuksen toteutus

Sinä olet kurssisi sisällön asiantuntija ja tunnet kohderyhmän.

Se riittää, sillä me hoidamme kaiken muun.

Onnistuneen verkkokoulutuksen tunnistaa tuloksista: osallistujat omaksuvat toivotun tiedon tai taidon. Tämä vaatii kuitenkin monen palikan loksahtamista paikoilleen, eikä yhtä reseptiä laadukkaaseen verkkokoulutukseen ole. Yhteistyössä Ixirin kanssa toteutettuna koulutukset räätälöidään juuri teidän organisaationne ja kohdeyleisönne tarpeisiin.

Kun luotatte verkkokoulutuksenne toteutuksessa Ixirin asiantuntemukseen, työn laatu varmistetaan rautaisella projektinhallinnalla ja selkeällä prosessilla. Suunnittelemme ja toteutamme jokaisen kurssin käsityönä. Kurssin syntyyn kuuluu erilaisia vaiheita toiveistanne, kohdeyleisöstänne ja aiheestanne riippuen.

 

Yhteistyöhömme koulutuksen laatimisessa voi kuulua esimerkiksi seuraavia vaiheita:
 

1. Sisällön kiteyttäminen ja jäsentely
Aluksi Ixirin asiantuntijat luovat kurssirungon ja sen ympärille täsmällisen suunnitelman kurssin sisällöstä. Sisällön taustaksi te toimitatte pohja-aineiston ja osallistutte Ixirin vetämään ideointityöpajaan. Teillä ei tarvitse olla valmista ajatusta kurssin ydinsisällöstä: Ixirin asiantuntijoiden työkalupakkiin kuuluu kokoelma tiivistämisen, jäsentämisen ja juonen rakentamisen välineitä ja taitoja.

2. Aktiviteettien suunnittelu ja toteutus
Kun sisältö ja suunnitelma toteutustavoista yhdistetään, on koossa kurssin pedagoginen selkäranka: kurssikäsikirjoitus. Saatte käsikirjoituksen kommentoitavaksenne ja varmistamme yhdessä, että se vie oikeaan suuntaan. Kurssin aktiviteettien – tekstiosuuksien, kuvitusten, äänitteiden, videoiden ja tehtävien – toteutuksen ja hiomisen hoitavat Ixirin asiantuntijat. Asiakkaan edustaja pääsee halutessaan asiantuntijakasvoksi videoille ja siihenkin tarjoamme apua ja ohjausta.

3. Sisällön vieminen alustalle ja tekninen toteutus
Kurssin tekniseen toteutukseen on tarjolla tuhat ja yksi ratkaisua, ja valintaan vaikuttavat muun muassa kurssin laajuus, levitystapa ja käyttäjämäärä. Ixir ei ole sitoutunut yhteen alustaan, vaan hyödyntää laajaa kirjoa erilaisia tarjolla olevia ratkaisuja. Asiantuntijamme valitsevat juuri teille sopivan alustan ja hoitavat teknisen toteutuksen. Tässä vaiheessa on aika päästää testiryhmä kokeilemaan kurssia.

4. Ulkoasun viilaaminen ja kurssin viimeistely
Onnistunut verkkokurssi on organisaationne ilmeen mukainen. Ammattilaiset suunnittelevat kurssisivun ulkoasun ja kaikki kurssin aktiviteetit houkutteleviksi. Kielenhuollon ammattilainen syynää sanamuodot kuntoon. Lopuksi toimitamme valmiin koulutuksen käyttöönne.

Saatte meiltä apua myös kurssin julkaisemiseen ja markkinointiin sekä ylläpitoon ja kehittämiseen. Teemme tarvittaessa kohderyhmäselvityksiä ja avustamme yhteistyökumppaneiden löytämisessä.

Tutustu yhden toteuttamamme verkkokurssin tarinaan


Pyydä tarjous ja mietitään teidän organisaatiollenne sopiva toteutustapa.