Tiled background with oriental ornaments  .jpg

Näissä asioissa autamme

Tarjoamme palveluita itsenäisesti verkossa suoritettavien koulutusten sisällöntuotantoon ja muuhun verkkokurssien toteutukseen. Autamme myös kurssikokonaisuuksien luomisessa, verkkokurssien ylläpidossa, kehittämisessä ja markkinoinnissa.

Verkkokoulutuksen toteutus

Kaipaatteko koulutuksiinne joustavuutta ja tehoa? Pohditteko, toimisiko toistuva koulutuksenne paremmin verkkokurssina? Tai ehkä teillä on aineisto tai asiantuntemusta, jonka haluatte viestiä vetävällä ja helposti omaksuttavalla tavalla.

Itsenäisesti verkossa suoritettava koulutus säästää aikaa ja kustannuksia ja sen avulla voidaan saada erinomaisia tuloksia. Jotta nämä edut saavutetaan, täytyy monen palasen loksahtaa paikoilleen. Onnistunut verkkokurssi ei ole pötkö powerpoint-slideja, liuta videoita ladattuna kurssialustalle tai linkkilista lukemistoon aiheesta.

 

Ixir toimittaa sisältönne koukuttavaksi verkkokurssiksi ja auttaa tarvittaessa kaikissa verkkokoulutuksen toteutuksen vaiheissa.

Verkkokoulutuksen kehittäminen

Oletteko tyytymättömiä verkkokurssienne saamaan suosioon? Jättävätkö osallistujat ne kesken? Ehkä oppimistulokset eivät ole tavoitteidenne mukaisia? Vai tarvitsisitteko vain ammattilaisen vinkkejä siihen, kuinka koulutuksista saisi vieläkin vetävämpiä?

 

Jos itsenäisesti verkossa suoritettavat koulutuksenne aiheuttavat päänvaivaa, Ixirin kurssitohtorit käyvät koulutuksenne läpi ja kertovat, kuinka niitä kannattaa kehittää.

Koulutusarkkitehtuurin luominen

Onko organisaatiollanne useita erilaisia koulutuksia, jotka kaipaisivat systematisointia? Toimiiko koulutusten seuranta huonosti? Onko osallistujilla vaikeuksia suunnistaa kurssiviidakossa? Ette ehkä itsekään tiedä, kuinka koulutuksia kannattaisi lähteä kehittämään.

 

Ixir auttaa luomaan organisaationne koulutuksista ja koulutustarpeista loogisen kokonaisuuden. Näin pystytte tarjoamaan, hyödyntämään ja kehittämään koulutuksianne tehokkaammin.

Vai kaipaisitteko jotain aivan muuta?

Ole yhteydessä tai varaa etätapaaminen, niin räätälöidään teille sopiva ratkaisu.

Verkkokurssin ylläpito tai markkinointi

Kun kerran toteutat laadukkaan verkkokurssin, pyörii se pitkälti omillaan ja voit keskittyä muuhun. Tämä onnistuu erityisesti, jos annat ammattilaisen hoidettaviksi ne pienet päivitys-, valvonta- ja viilaustoimenpiteet, joilla kurssi vain paranee vanhetessaan.

Jos tavoittelet kurssillasi organisaatiosi ulkopuolisia oppijoita, täytyy heitä auttaa löytämään tiensä kurssille. Tätäkään sinun ei tarvitse tehdä itse.