top of page

Näissä asioissa autamme

Verkkokoulutuksen toteutus

Henkilöitä koneella.

Itsenäisesti verkossa suoritettava koulutus säästää aikaa ja kustannuksia ja sen avulla voidaan saada erinomaisia tuloksia. Jotta nämä edut saavutetaan, täytyy monen palasen loksahtaa paikoilleen. Onnistunut verkkokurssi ei ole pötkö powerpoint-slideja, liuta videoita ladattuna kurssialustalle tai linkkilista lukemistoon aiheesta.

 

Ixir toimittaa sisältönne koukuttavaksi verkkokurssiksi ja auttaa tarvittaessa kaikissa verkkokoulutuksen toteutuksen vaiheissa.

Verkkokoulutuksen kehittäminen

Henkilö läppärillä.

Oletteko tyytymättömiä verkkokurssienne saamaan suosioon? Jättävätkö osallistujat ne kesken? Ehkä oppimistulokset eivät ole tavoitteidenne mukaisia? Vai tarvitsisitteko vain ammattilaisen vinkkejä siihen, kuinka koulutuksista saisi vieläkin vetävämpiä?

 

Jos itsenäisesti verkossa suoritettavat koulutuksenne aiheuttavat päänvaivaa, Ixirin kurssitohtorit käyvät koulutuksenne läpi ja kertovat, kuinka niitä kannattaa kehittää.

Koulutusarkkitehtuurin
luominen

Kädet naputtavat koneella.

Onko organisaatiollanne useita erilaisia koulutuksia, jotka kaipaisivat systematisointia? Toimiiko koulutusten seuranta huonosti? Onko osallistujilla vaikeuksia suunnistaa kurssiviidakossa? Ette ehkä itsekään tiedä, kuinka koulutuksia kannattaisi lähteä kehittämään.

 

Ixir auttaa luomaan organisaationne koulutuksista ja koulutustarpeista loogisen kokonaisuuden. Näin pystytte tarjoamaan, hyödyntämään ja kehittämään koulutuksianne tehokkaammin.

Verkkokurssin ylläpito

Henkilö puhelimella ja läppräillä samanaikaisesti.

Kun kerran toteutat laadukkaan verkkokurssin, pyörii se pitkälti omillaan ja voit keskittyä muuhun. Tämä onnistuu erityisesti, jos annat ammattilaisen hoidettaviksi ne pienet päivitys-, valvonta- ja viilaustoimenpiteet, joilla kurssi vain paranee vanhetessaan.

Varaa aika maksuttomaan etätapaamiseen,
niin etsitään teille sopiva ratkaisu.

bottom of page