top of page

Verkkokurssi tutkimustiedon yleistajuistamisessa

Verkkokurssi on mainio tapa yleistajuistaa tutkimustuloksia. Sen avulla voi saavuttaa monia yleisöjä, jotka eivät ehkä tarttuisi tietokirjaan tai osallistuisi yleisöluennolle.

Ixirin asiantuntemuksen ytimessä on tutkimustiedon yleistajuistaminen verkkokurssin muodossa. Oikeastaan koko Ixirin idea lähti innosta tieteen saattamiseen suurten yleisöjen saataville, ja Ixirin perustaja, filosofian tohtori Inka Nokso-Koivisto on itsekin taustaltaan tutkija. 

 

Olemme laatineet verkkokursseja lukuisten eri tieteenalojen tutkijoiden kanssa antiikin tutkimuksesta puunjalostukseen ja arkkitehtuurista hoitotieteeseen.

Tiedepuolen yhteistyökumppaneitamme

Logo Aalto-yliopisto.
Logo Suomen Lähi-idän instituutti.
Logo Helsingin yliopisto

Kuinka voimme auttaa sinua?

Huolella laaditun verkkokurssin toteuttaminen vaatii aikaa ja ammattitaitoa. Ixirin asiantuntijat ovat saaneet kiitosta taidostaan hoksata keskeisin sisältö vaativistakin aiheista sekä muotoilla se yleistajuiseen muotoon – ja koukuttavaksi verkkokurssiksi.

Ixir auttaa kaikissa verkkokurssin teon vaiheissa ja huolehtii tarvittaessa puolestanne kurssin koko toteutuksesta.

 

  • Autamme erottamaan ydinsisällön vetämässämme työpajassa.

  • Laadimme kurssikäsikirjoituksen toimittamienne kirjallisten materiaalien ja asiantuntijahaastattelujen pohjalta. Sisältö mitoitetaan kohdeyleisölle sopivaksi käyttäjähaastatteluja ja testausta hyödyntäen.

  • Teemme oppimismuotoilun eli suunnittelemme verkkopedagogisen tutkimustiedon valossa toimiviksi osoitetut toteutustavat.

  • Toteutamme videot ja äänitteet sekä kurssin visuaalisen puolen sekä rakennamme kurssin alustallanne tai autamme löytämään tarpeisiinne sopivan tavan levittää kurssia.

Koko verkkokurssin suunnittelun ja toteutuksen sisältävien pakettien lisäksi tarjoamme apua kurssin teon yksittäisiin vaiheisiin sekä ohjausta, jos päätätte ryhtyä verkkokurssin tekoon itse.
 

Lue lisää Ixirin tarjoamista palvelupaketeista tai ole yhteydessä, niin mietitään, minkälainen toteutus toimisi teidän hankkeessanne parhaiten.

1O7A1762.jpg

Esimerkkejä yhteistyöprojekteistamme
tiedepuolen toimijoiden kanssa

MOOC arkkitehtuurin historiasta
Aalto-yliopistolle

Verkkokurssisarja Suomen Lähi-idän instituutin ja Helsingin yliopiston kanssa

Yhteistyö Helsingin yliopiston MOOC-keskuksen kanssa

Ota yhteyttä tai varaa aika maksuttomaan etätapaamiseen

bottom of page