top of page

Ixir-verkkokurssit Oy

Ixir on helsinkiläinen yritys, joka suunnittelee ja toteuttaa verkkokoulutusta sekä tarjoaa asiantuntevaa apua ajasta ja paikasta riippumattomaan oppimiseen liittyen.

Ixir syntyi intohimosta laadukkaaseen opetukseen ja oppimiseen, innosta ja osaamisesta tuottaa niitä sekä uskosta huolella toteutetun verkkokoulutuksen tehoon.

Ixirin perustaja, FT Inka Nokso-Koivisto on muun muassa opettanut aikuisia, tehnyt tutkimusta ja yleistajuisia teoksia sekä työskennellyt yrityspuolella viestintätehtävissä sekä järjestösektorilla. 

Inka on myös kirjallisuuden ja tarinoiden ystävä ja uskoo oppimisessa motivaation voimaan. Oppimistulokset ovat parhaita, kun koulutus koukuttaa kuin hyvä romaani.

Toimitusjohtaja, FT Inka Nokso-Koivisto

inka.nokso-koivisto@ixir.fi

045-3420727

  • LinkedIn
  • Twitter
Inka.jpg

Ixirin toteuttamat kurssit tehdään yhteistyössä vakiintuneen yhteistyökumppaniverkoston kanssa, johon kuuluu kotimaisia, vastuullisesti toimivia graafisen alan, videotuotannon ja kielenhuollon ammattilaisia sekä kääntäjiä ja kuvittajia.

Haluatko pysyä ajan tasalla verkko-oppimiseen liittyen? Seuraa blogiamme ja tilaa uusin kirjoitus tuoreeltaan sähköpostiisi:

Kiitos tilauksestasi!

Varaa aika etätapaamiseen tai ole yhteydessä.

Ole yhteydessä tai varaa 30 minuutin etätapaamisaika kalenteristamme.

Ixir-toimisto.jpg
bottom of page