top of page

Verkkokurssi osana liiketoimintaa: kurssi kuntotarkastuksen ostajalle

Kotitarkastukset Oy:n Satu Lindgren on kokenut rakennusalan osaaja. Hän suosittelee aina teettämään kuntotarkastuksen omakotitalokaupan yhteydessä. Valitettavasti tämä ei ole aivan helppoa. Markkinoilla on nimittäin tarjolla monenlaista, eikä kuntotarkastuksen tilaajalla ole takeita siitä, että tarkastus täyttää tehtävänsä.

Satu halusikin jakaa asiantuntemustaan ja tarjota omakotitalon ostajalle verkkokurssin, joka opastaa selviytymään kuntotarkastusten ”villissä lännessä”. Tarkoituksena oli tuottaa tiivis paketti, jonka jokainen aiheen parissa painiva voi hankkia itselleen ja käydä läpi omassa tahdissaan.

Ovi.

Satu kävi yhteistyössä Ixirin Inkan kanssa läpi aihetta koskevia keskeisiä teemoja, ja kurssin sisältö alkoi hahmottua. Inka haastatteli kohderyhmän edustajia ja jäsenteli kurssimateriaalin käsikirjoituksen muotoon. Satu puolestaan kommentoi, korjasi ja täydensi käsikirjoitusta.

 

Kurssivideot toteutettiin Ixirin toimistolla yhteistyössä Videotiivisteen kanssa. Tämän jälkeen Inka rakensi kurssin alustalle. Kun kurssi oli testattu testiryhmällä ja viimeiset hionnat olivat valmiit, se julkaistiin kaikkien halukkaiden käyttöön.

Jos harkitset omakotitalon ostoa, tämä kurssi on suunniteltu juuri sinulle. Siirry kurssille.

 

Innovaatioseteli kurssin tekoon

Kotitarkastukset Oy sai hankkeen tueksi Business Finlandin innovaatiosetelin. Jos yrityksesi suunnittelee verkkokurssin julkaisemista osana palveluitaan, kannattaa pohtia, voisiko tällainen ratkaisu sopia myös teille.

Harkitsetko asiantuntemuksesi myymistä verkkokurssin muodossa? Toteuta kurssi ammattimaisesti Ixirin avulla.

bottom of page