Tiled background with oriental ornaments  .jpg

Näissä asioissa autamme

Ixir auttaa organisaatiotasi onnistumaan ajasta ja paikasta riippumattomassa verkkokoulutuksessa. Ole meihin yhteydessä, jos tarvitset apua laadukkaiden verkkokoulutusten toteuttamisessa tai haluat ulkoistaa organisaatiosi koulutusten toteuttamisen kokonaan. Esimerkiksi seuraavissa asioissa autamme mielellämme.

Verkkokoulutuksen toteutus

Turhauttaako vetää kerta toisensa jälkeen samoja koulutuksia? Kaipaisitteko henkilöstön kouluttamiseen tehoa ja joustavuutta? Palvelisiko opas tai ohjekirja paremmin verkkokurssina? Oletteko harkinneet verkkokurssia sisältömarkkinoinnin välineenä?

 

Hoidamme organisaatiosi verkkokoulutuksen koko toteutuksen ideasta julkaisemiseen asti.

Verkkokoulutuksen kehittäminen

Onko organisaatiollanne verkkokoulutuksia, jotka haluatte hioa kuntoon? Ettekö ole täysin tyytyväisiä koulutuksen suosioon? Jättävätkö osallistujat sen kesken? Eivätkö oppimistulokset ole tavoitteiden mukaisia? Vai tarvitsisitteko vain ammattilaisen vinkkejä siihen, kuinka koulutuksesta saisi vieläkin vetävämmän?

 

Onnistuneessa koulutuksessa monen asian tulee olla kohdallaan. Jos verkkokoulutuksenne aiheuttavat päänvaivaa, Ixirin kurssitohtorit käyvät koulutuksenne läpi ja kertovat, kuinka niitä kannattaisi kehittää.

Koulutusarkkitehtuurin luominen

Onko organisaatiollanne useita erilaisia koulutuksia, jotka kaipaisivat systematisointia? Eri kohderyhmillä on ehkä vaikeuksia suunnistaa kurssiviidakossa? Ette ehkä itsekään tiedä, kuinka koulutuksia kannattaisi lähteä kehittämään.

 

Ixir auttaa luomaan organisaationne koulutuksista ja koulutustarpeista loogisen kokonaisuuden. Näin pystytte tarjoamaan, hyödyntämään ja kehittämään koulutuksianne tehokkaammin.

Vai kaipaisitteko jotain aivan muuta?

Ole yhteydessä, niin räätälöidään teille sopiva ratkaisu.