A detail shot of an ancient ottoman door.jpg

Kaipaako verkkokurssisi viilausta?

Verkkokurssi säästä aikaa ja vaivaa – mutta vain, jos se on toteutettu hyvin.

Ajasta ja paikasta riippumattoman verkkokoulutuksen toteuttamisessa on monta tapaa epäonnistua. Toisaalta hyvästäkin kurssista saa usein pienellä viimeistelyllä erinomaisen. Kaikkien aikaa säästyy ja oppimistulokset paranevat, kun koulutuksesi sisältö on sujuvasti suunniteltu ja rakennettu, aktiviteetit linjassa oppimistavoitteiden kanssa, eikä osallistujaa kiusata epäselvällä ilmaisulla tai takkuilevalla tekniikalla.

Koulutuksen laatiminen ei ole rakettitiedettä, mutta ilman tiedettä se harvoin johtaa toivottuihin tuloksiin. Asiantuntijamme analysoivat koulutuksenne verkkopedagogista tutkimustietoa hyödyntäen. Tarkastelemme koulutusta tarpeidenne mukaan esimerkiksi seuraavista näkökulmista:

  • sisällön rajaaminen ja kohderyhmän ottaminen huomioon

  • rakenne, jäsentely ja eteneminen

  • kieli ja ilmaisu

  • aktiviteetit ja tekninen toteutus.

Joskus koulutus vaatii perusteellisempaa remonttia, toisinaan yksityiskohtien viilaaminen riittää. Tarkastelumme pohjalta laadimme konkreettiset askelmerkit koulutuksen hiomiseksi huippukuntoon. Jos kyseessä on suurempi paketti koulutuksia, tarjoamme sapluunan, jonka avulla voitte itse linjakkaasti kehittää nykyisiä ja tulevia koulutuksianne.

Ole yhteydessä, niin mietitään, minkälaista remonttia teidän organisaationne koulutukset kaipaisivat.