Moorish Patterned Wall Decoration Segovia Spain.jpg

Miksi verkkokurssi kannattaa?

Kaikkiin tilanteisiin itsenäisesti suoritettava verkkokurssi ei ole ratkaisu. Monissa tapauksissa siitä on kuitenkin esimerkiksi seuraavia hyötyjä.

  • Tehokkuus. Laadukkaalla verkkokurssilla osallistuja omaksuu tutkitusti moninkertaisen määrän tietoa samassa ajassa verrattuna luokkahuoneopetukseen. Oppimistuloksia parantavat muun muassa aikataulun joustavuus ja se, että verkkokoulutuksessa on helppo hyödyntää vuorovaikutteisuutta, pelillisyyttä ja erilaisia oppimistapoja.

 

  • Kustannusten säästö. Verkkokoulutusten avulla voit laskea koulutukseen uppoavia kustannuksia – laadusta tinkimättä. Säästöä syntyy esimerkiksi siitä, että kouluttaja ei ole toistuvasti sidottu samoihin koulutuksiin. Myös koulutusten tarjoaminen, kohdistaminen ja kehittäminen hoituvat tehokkaammin.

 

  • Tasalaatuisuus. Tarjoatteko samaa koulutusta useassa toimipisteessä? Ehkä laatu ei ole kaikkialla sama. Huolella laadittu verkkokoulutus on yhtä laadukas kaikille.

 

  • Raportoitavuus. Kuuluuko koulutuksiinne lakisääteisiä osuuksia kuten tietosuoja-, hygienia- tai saavutettavuusasioita? Tai ehkä haluatte kerätä tietoa osallistujien oppimistuloksista muista syistä. Verkkokoulutuksissa osallistujien oppimista ja suorituksia on helppo seurata ja dokumentoida.

 

  • Työntekijöiden tyytyväisyys. Lukuisten tutkimusten mukaan työntekijät haluavat työskennellä organisaatiossa, jossa osaamisen kehittämiseen panostetaan. Valtaosa työntekijöistä arvostaa joustavuutta ja suorittaa henkilöstökoulutukset mieluiten itsenäisinä verkkokoulutuksina.

 

Nämä höydyt toki toteutuvat vain, jos verkkokurssi on laadittu ammattimaisesti. Tässä me autamme mielellämme.